Efterfødselstræning - Nordthy Fysioterapi

EFTERFØDSELSTRÆNING - BASIS


Træning til mor med fokus på bækkenbunden - babyer er mere end velkomne!

Bemærk vi har to træningstilbud: 
Efterfødselstræning - basis er der fokus på at få styr på bækkenbunden i bevægelser og i træningen, og er en blid opstart på træning efter en fødsel. 
På MorTræning - power er træningen tilrettelagt efter at øge muskelstyrken og forbedre konditionen. 


Graviditet er en stor belastning

Under en graviditet udsættes kroppen for stor belastning. Der kommer et stort pres på bækkenbunden og mave- samt rygmuskulaturen påvirkes så vores evne til at stabilisere vores kropsstamme forringes, kroppens tyngdepunkt forskydes, og generelt er man typisk ikke så aktiv som man plejer. 

Efterfødselstræning

Efter fødslen er det derfor væsenligt at sætte ekstra fokus på at få trænet kroppen op, så den igen kan fungere bedst muligt.

På dette hold er der fokus på at få integreret bækkenbunden i bevægelse og træning, for at optimere de bevægelser kroppen laver i hverdagen. 

Der testes 1. gang for delte mavemuskler, så der kan tages højde for det undervejs i forløbet. Der vejledes i den forbindelse omkring hvordan man skal træne, og hvad man helst skal undgå.

 

Hvad består træningerne af?

Forløbet starter med en introduktion til hvordan bækkenbunden fungere, og hvordan den skal aktiveres i de bevægelser man laver. 

Derefter starter alle træninger med et kvarters babytummel, hvor i får idéer og inspiration til at lege med jeres barn, så den motoriske udvikling stimuleres. Herefter fortsætter træningerne med styrketræningsøvelser med fokus på at få integreret bækkenbunden, hvor intensiteten øges gradvis igennem forløbet. 

Træningen varetages af Stinne M. Tange, som er en erfaren fysioterapeut med specifik efteruddannelse i bækkenbundsproblemer og delte mavemuskler.
 

Forløb

Træningen består af et forløb på 6 gange, der foregår mandage fra 12.30-13.30.
Holdet starter mandag den 29. januar.

Meld dig gerne til allerede nu, hvis du er interesseret.
PRIS 600,-

Der kræves IKKE lægehenvisning for at deltage.

 

FysioterapeutStinne Mosumgaard Tange

 

Babytummel instruktør

GynObs

Kursus i bækkenbund og rectus diastase

Kursus i AIMS og Bayley (undersøgelse af grovmotorisk udvikling 1-18 måneder

Andet relevant

Se også efterfødsels-tjek, gynobs


Tilmelding Efterfødselstræning - basis


Jeg vil gerne tilmeldes efterfødselstræning.