Dokken - Nordthy Fysioterapi

DOKKEN


Vi har også klinik i behandlerhuset Dokken

Med fra begyndelsen

Siden Dokkens begyndelse i 2005 har vi haft et lokale i behandlerhuset. Det er som sagt blot et enkelt lokale, og ikke en hel klinik, så der er grænser for hvilke trænings- og behandlingsmuligheder vi har der, men til gengæld giver det en tæt og god kontakt med områdets læger, som i høj grad er vores tætteste samarbejdspartnere. 

Hvor finder I os i Dokken

Vores lokale er i det sydvestlige hjørne af Dokken. Det vil sige i hjørnet tættest på indgangen, og ved parkeringspladsen mod apoteket.  

Fra indgangen går man til venstre og til venstre igen, og for enden af gangen er vores lokale. Ellers spørg efter fysioterapeuterne, folk er søde til at hjælpe. 

Fra indgangen går man til venstre og venstre igen   Lokalet befinder sig bag de viste vinduer i stueetagen.

Parkering

Benyt grusparkeringen på modsatte side af vejen, eller den store parkering over mod Apoteket. Parkeringspladsen nærmest Dokken er reserveret til de ansatte i huset, f.eks hvor der står "Reserveret Toldbodlægerne" er det en reserveret plads til deres ansatte og ikke deres patienter. 

Hvem arbejder på Dokken

Dagene på Dokken deles imellem fem fysioterapeuter, som hver har en ugedag.  Dette kan desuden læses på vores personale side. 

Mandag Peter Thorsager
Tirsdag Susanne Munch
Onsdag Stinne M. Tange
Torsdag Kristian Andersen
Fredag Troels Eskerod