Langsom genåbning for behandling - Nordthy FysioterapiLangsom genåbning for behandling


Klinikken åbner nu gradvist op for behandling på klinikken. Der er tale om kritisk behandling af patienter, hvor der er væsentlig påvirkning af funktionsevne, livskvalitet eller opretholdelse af arbejdsevne.

Alle patienter skal visiteres, ved telefonsamtale først, så vi kan sikre os at behandlingen er relevant og kritisk, set i forhold til smitterisiko.

Vi vil fortsat tilbyde telefon- og videokonsultationer, og prioritere at gøre det i det omfang, det er relevant.

Vi åbner langsomt og gradvist, og derfor er vi færre fysioterapeuter på arbejde på samme tid, og der bookes aftaler forskudt, for at minimere antallet af personer der mødes.

Det at vi er færre fysioterapeuter på arbejde i den kommende tid, kan også betyde at du tilbydes en tid ved en anden fysioterapeut i en periode.

Vi tager vores ansvar, som sundhedspersonale, meget alvorligt, og gør naturligvis alt for at minimere kilde til smitte.

Derfor vil der heller ikke foregå holdtræning på klinikken i den kommende tid, ligesom der vil være begrænset brug af træningsredskaberne, for at kunne hygiejnen i top og sikre afstand imellem alle.

OBS


Som patient, bedes du komme præcist til aftalt tid, vent gerne i bilen indtil det er tid. Sprit hænder når du kommer ind i klinikken.

Mød ikke op på klinikken, hvis du har symptomer på covid-19, eller har været i tæt kontakt med nogen som har.