Dropfodsstimulator fra Bioness - Nordthy Fysioterapi

Dropfodsstimulator fra Bioness


Få hjælp af el-stimulation til at gå mere naturligt igen

Få hjælp til at gå mere naturligt igen

Der er mange forskellige årsager til at folk kan udvikle et ganghandicap, som dropfod. Det kan f.eks skyldes

  • sklerose,
  • rygmarvsskade efter ulykke
  • erhvervet hjerneskade efter blodprop eller hjerneblødning.

Det er meget forskellige skader, men de har det til fælles, at de kan udvikle dropfod, og ofte kan hjælpes ved hjælp af skinne/ortose eller el-stimulation som f.eks en dropfodsstimulator fra Bioness.

Problemet er ofte en dropfod, hvor musklerne i fod og underben er for svage til at løfte foden og tæerne tilstrækkeligt ved gang. Man kan så få hjælp til at lave den bevægelse, ved at der sættes strøm til en bestemt muskel/muskelgruppe på et bestemt tidspunkt når man går.

Mange muligheder. Vi kan hjælpe.

Der er mange muligheder med el-stimulation for at hjælpe folk, der er fået problemer med at gå f.eks på grund af dropfod eller overstrækning af knæ. Afhængigt af hvad problemet består af, kan der være forskellige produkter som er relevante.

Klinikken har tre fysioterapeuter, Troels, Morten og Pia, som er certificerede i Bioness L-300 Go produkterne.

 

 

Du kan afprøve nyt og få tilpasset eksisterende 

Vi hjælper med at finde det mest relevante produkt, og hos os har du muligheden for at afprøve forskellige dropfodsstimulatorer eller lår manchetter. 

Derudover kan vi naturligvis også hjælpe med at tilpasse funktionen på den dropfodsstimulator du allerede har, så den passer til din gang nu.

Skinne/ortose

I tilfælde af dropfodsstimulator ikke fungerer for dig, har vi også mulighed for at tilbyde hjælp med en dropfods-skinne/ortose fra Ottobock.

Hjælpemiddel ansøgning

Vi kan hjælpe med at udfylde ansøgning om at få tildelt f.eks en dropfodsstimulator fra Bioness som hjælpemiddel.

Kommunen yder jf. serviceloven §112 (kap. 21) støtte til anskaffelse af det bedst egnede og billigste hjælpemiddel.

Vi kan på baggrund af en afprøvning vejlede og hjælpe med ansøgningen.

Sagsbehandlingstid og ansøgningsproceduren varierer fra kommune til kommune. Når du modtager svar på ansøgningen, skal du selv kontakte ønsket leverandør. Herefter finder vi hurtigst muligt en tid til tilpasningen af dit nye hjælpemiddel. Du skal først underskrive bevillingen, når du får udleveret dit hjælpemiddel ved tilpasningen.


Certificerede fysioterapeuter

Troels Eskerod

 

Pia Dyrberg

 

 


Bioness dropfods stimulator


Jeg vil gerne kontaktes vedr. en Bioness dropfods stimulator. Det er vigtigt at du udfylder telefonnummer og email korrekt, så vi kan komme i kontakt med dig.