Formthotics - Nordthy Fysioterapi

FORMTHOTICS


Den ultimative fodkomfort. Specialtilpassede indlægssåler til enhver sko!

Nu kan klinikken tilbyde dig endnu bedre hjælp til dine fødder. 

Formthotics er en meget effektiv metode til at forbedre funktionen i fødder og ben, dels ved at korrigere stilling og aflaste fodens strukturer. 

Koncept. Formthotics er et super godt New Zealandsk koncept med specialformede såler til dine sko. Helt kort, er en væsentlig forskel ved Formthotics deres fordybning ved hælen, som andre såler typisk ikke har. Hæl-fordybningen giver øget kontrol af hælen i skoen, og når hælen holdes stabilt har foden bedre arbejdsvilkår.

Historien bag. Som de fleste store opfindelser, var opdagelsen af Formthotics ret simpel. En læge gik langs stranden en dag og tænkte over, hvorfor så mange af hans patienter klagede over problemer i benet og foden.

Fortsat historien bag. Pludselig bemærkede han, at når hans bare fødder sank ned i det bløde sand, så formede de et støttende mærke (af hans fodaftryk). Det fik ham til at forstå, hvad der var årsag til hans patienters problemer

Svangstøtte
Svangstøtten sikrer at din fød er støttet i en neutral stilling, ved at støtte buen i  længde-, sideværts og tværgående retning under metatarsal knoglerne.

Hæl fordybning
Hæl fordybningen skaber en tæt 3-dimensionel pasform om hælen, som hjælper med stødabsorbering og mindsker hælnedslag.

PRIS 499 KR.
Prisen er uden normal konsultations takst til tilpasning af sålen.

Se mere på deres internationale hjemmeside, www.formthotics.com
eller den danske forhandler, http://www.sportspharma.dk/Formthotics/.