Sundhedssamtaler - Nordthy Fysioterapi

Sundhedssamtaler


Sundhedssamtaler er for dig, som vil gøre noget godt for din sundhed både fysisk og mentalt.

 

Kan du genkende dig selv i nedenstående? 

Du kender sikkert godt skammen over ikke at kunne tabe dig, ikke at kunne bevare vægten efter en kur, frygten for at vægten fortsat vil stige, jagten efter anerkendelsen for et vægttab og din indre kritiker, der fortæller dig at du har "rygrad som regnorm", når det kommer til den håbløse kamp mod vægten og den evige dårlige samvittighed.

Ovenstående frustrationer resulterer alt for ofte i perioder med restriktive og kontrollerede spisevaner efterfulgt af helt naturlige overspisninger og følelsen af at have "givet op".


Denne vekslen mellem skiftevis underspisninger og overspisninger, kostplaner, kalorietælling og diverse slankekure hvor målet er et vægttab påvirker din sundhed negativt både fysisk og mental - og derfor er det tid til at snakke sundhed hvor vægten ikke er en del af regnestykket.

 

Hvorfor er der ikke fokus på et vægttab

Vægttabet er smidt ud af regnestykket. Det er det, fordi et vægttab IKKE er lig med sundhed. Det der betyder noget for din sundhed er, hvordan du lever, ikke hvad du vejer. Derfor har vi fokus på, at du får et afslappet, bekymringsfrit og regelfrit forhold til mad, hvor du lærer at mærke sult og mæthed igennem intuitiv spisning.

Ikke fokus på et vægttab - hvad så? 

Nu hvor jeg ikke kan garantere dig et vægttab, som du sikkert drømmer om, hvad kan du så forvente at få ud af dit arbejde?


Vi arbejde ud fra en sundhed, der handler om intuitiv spisning, nydelsesfuld bevægelse og kropsrespekt.


Målet er, at du skal opnå en større kropstilfredshed og et højere selvværd. Derudover arbejder vi mod sundere spiseadfærd, der ikke er præget af overspininger og en stabilisering af vægten i modsætning til yoyo-vægten. Vi fokuserer også på en større glæde ved at være aktiv, der skal handle om velvære frem for at målet med at være fysisk aktiv handler om at se ud på en bestemt måde. 

Vil du gerne have hjælp til vedvarende og nydelsesfulde sundhedsvaner – uafhængigt af hvad tallet på vægten siger - så er jeg klar til at hjælpe dig.


Book en tid til en indledende samtale ved at udfylde nedenstående formular eller ring til receptionen på tlf.: 97 92 56 26
 

 

 

"Kan jeg blive sådan en, der kan tillade mig selv at spise alt slags mad -  uden jeg skal frygte vægten mandag morgen?" 

Mit mål er, at du skal lære at spise alt slags mad uden at få dårlig samvittighed og uden at frygte vægten mandag morgen - også selvom du har spist pasta, kartofler, sovs og søde sager. Marlene Kusk
Kost- og livsstilscoach

Pris 450 kr. 
for 45 minutters indledende samtale.


Sundhedssamtale